Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان اعلام کرده اند پس از سال‌ها کار تولید و توسعه گجتی هوشمند به نام Muse۲ را به اتمام رسانده اند که می‌تواند افکار انسان‌ها را بخواند.   این دستگاه دارای تعداد زیادی حسگراست که می‌تواند امواج مغزی ذهن انسان در زمان واقعی را بخواند و ترجمه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  از این گجت منحصربه فرد می‌تواند برای بهبود مهارت‌های مراقبه و آرامش بخشیدن به افراد استفاده کرد.  
ساخت Muse۲ در ادامه تکمیل و ساخت دستگاه Muse اصلی بوده و در نسخه جدید توان عملیاتی دستگاه افزایش یافته است.   این دستگاه در ابتدا تنها یک نمایشگر ساده الکتروآنسفالوگرافی EEG بود که برای کمک به افراد برای استراحت و یادگیری مهارت‌های مراقبه و تفکر بهتر ساخته شده بود.   الکتروآنسفالوگرافی کاربردی طولانی در طب دارد و به ویژه برای کمک به بیماران دچار صرع و اندازه گیری امواج مغزی آنها مورد استفاده قرار می گیرد.   به تدریج با افزایش قابلیت‌های دستگاه از آن به طور گسترده برای رفع استرس، اضطراب و کمک به آرامش ذهن در افراد دچار استرس فراوان استفاده می‌شود.   افرادی که از این دستگاه استفاده کرده اند به موفقیت‌های فراوان به دلیل کنترل استرس و اضطراب خود دست یافته اند، این دستگاه با استفاده از حسگر‌های خود می‌تواند سبب کنترل و آرامش عملکرد ارگان‌های بدن مانند ذهن، قلب، بدن و حتی دستگاه تنفسی شود.  
به گفته کارشناسان متخصصان علوم اعصاب در سراسر جهان از دستگاه MUSE تحت عملکرد الکتروآنسفالوگرافی EEG استفاده می‌کنند، این دستگاه دارای سیستم پردازش سیگنال پیشرفته برای تفسیر فعالیت‌های ذهنی افراد است و می‌تواند سبب آرامش ذهن در زمان استرس و هیجان شدید شود.   استفاده از این دستگاه بسیار آسان است، تنها کافی است آن را روی پیشانی قرار داده و دستورالعمل‌های برنامه را اجرا کنید.   دستگاه MUSE۲ با قیمت ۲۴۹ دلاربه فروش می‌رسد و می‌تواند یک کمک درمان خوب برای رفع استرس و چالش‌های روزمره افراد در دنیای پرهیاهوی امروزی باشد.   کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند در صورت تحمل استرس بسیار شدید و بالا به متخصص مراجعه کنند، زیرا استرس و اضطراب بسیار زیاد می‌تواند در نهایت سبب ابتلای افراد به انواع بیماری‌های جسمی و روانی شود.  
رفتن به مسافرت و تعطیلات، نوشیدن دمنوش‌های گیاهی، صحبت با کارشناس، انجام مراقبه، گوش دادن به موسیقی، انجام ورزش و تنظیم رژیم خوراکی، صحبت با همکاران یا تعویض شغل، کمک گرفتن از اعضای خانواده برای انجام کار‌های روزانه و مواردی از این دست می‌تواند سبب کنترل استرس و اضطراب در افراد شود.   در کنار تمامی موارد بالا استفاده از دستگاه‌هایی مبتنی برهوش مصنوعی مانند Muse۲ هم می‌تواند سبب کنترل نسبی استرس و ایجاد روحیه شاد در افراد شود.   این دستگاه دارای باتری قابل شارژ برای پنج ساعت استفاده مداوم و برنامه‌های کاربردی است که با ۲ سیستم عامل آی او اس و آندروید قابلیت سازگاری دارد.   منبع: zdnet   انتهای پیام/ گجتی هوشمند مخصوص آرامش ذهن

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۵۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «چشم ها تنها برای دیدن نیستند» نوشته مصطفی عظیمی‌فر به تازگی توسط انتشارات سیب کال در اهواز منتشر و روانه بازار نشر شده است.

این‌کتاب روایت یک روز از زندگی نویسنده‌ای را بیان می‌کند که پرسش‌گرانه محیط و جامعه اطراف خود را بررسی کرده و از میان لایه‌های سطحی و موضوعات روزمره زندگی به مفاهیمی عمیق دست می‌یابد.

در بخشی از این کتاب می خوانیم:

همان‌گونه که در ابتدا گفتم بیدارشدن و سلام دادنم به روز جدید آن هم با آرامش و مهربانی، ارتباطی با مرفه بودن یا بی درد بودنم ندارد.

شما اگر انسانی را می‌بینید که در آرامش روزگار می‌گذارند دلیل بر این نیست که رنجی نداشته باشد. نه آدم‌ها همیشه رنج دارند؛ اما گاهی رنج های موجود قابل تحمل تر از دردهای گذشته هستند و این دلیل آرام بودن است.

اصلاً ما چاره ای جز داشتن آرامش نداریم یعنی حتی شخصی که در اوج رنج ها قرار دارد، باید همواره آرامشش را حفظ کند.

شاید بگویید این یک شعار توخالی است. ولی از شما می‌پرسم؛ چگونه می توان از چنگال رنجی سخت، بدون حفظ آرامش و تلاش برای ارتقای آن آرامش رهایی یافت؟

این‌کتاب در ۱۰۶ صفحه، شمارگان ۲۰۰ نسخه عرضه شده است.

کد خبر 6093897 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  •  کاهش استرس یا تلقین؟
  •  کاهش استرس با قلیان جنبه تلقینی دارد
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین آغاز شد
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در گچساران
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد