Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید برای شما هم پیش آمده است که با خبر‌های ناگوار و تلخ رو به رو شده اید و برای صحبت کردن با فرزند خود و انتقال این نوع خبر‌ها با مشکل رو به رو شده باشید، همچنین ممکن است فرزند شما در خصوص اخبار منفی این روز‌ها مانند اخبار مربوط به کرونا سوال پرسیده باشد؛ بنابراین شما باید راهکار‌های لازم برای مراقبت از فرزندان در برابر اخبار تلخ و ناگوار را بدانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مرحله اول توصیه می‌شود تا جایی که امکان دارد اجازه ندهید کودک زیر ۱۰ سال، اخبار‌های تلخ و شوکه کننده را رصد کند. البته نقش والدین در مرحله اول بسیار حائز اهمیت است؛ در صورتی که خبر شوکه کننده‌ای شنیدید در مورد آن جلوی فرزند خود صحبت نکنید.

با توجه با افزایش خبرها، سعی کنید تا حد امکان در حضور کودک اخبار را به میزان زیاد دنبال نکنید. البته باز هم رفتار والدین در این زمینه بسیار مهم است؛ در واقع طوری رفتار نکنید که فرزند شما احساس کند مخفی کاری می‌کنید.

توصیه می‌شود موقع شنیدن اخبار شوکه کننده و ناگهانی کنار فرزندتان باشید و با آرامش و توضیحات از سهمگین بودن حادثه کاهش دهید. بهتر است برای آرامش ذهن فرزند خود از اتفاق‌های خوبی که در اطرافتان صورت گرفته؛ مثال بزنید؛ همچنین می‌توانید با فعالیت یا بازی جدید حواس فرزند خود را به موضوع دیگری معطوف کنید.

معطوف کردن ذهن کودک  به سمت یک موضوع دیگر بهترین گزینه برای کنترل استرس، حفظ آرامش ذهنی و کاهش پیامد خبر شوکه کننده محسوب می‌شود؛ بنابراین می‌توانید در مکانی که فرزند شما احساس آرامش دارد حضور پیدا کنید و از او بخواهید تا صحبت کند. صحبت کردن باعث می‌شود ذهن او خالی شود و احساس آرامش بیشتری داشته باشد.

توصیه می‌شود مثال‌هایی از خودتان برای کنترل احساس در قالب داستان تعریف کنید تا بتوانید ذهن فرزند خود را آرام‌تر کنید. در صورتی که موفق نشدید شرایط روحی فرزندتان را آرام‌تر کنید؛ حتما از متخصصان روانشناسی کمک بگیرید.

بیشتر بخوانید

برای مقابله با استرس کودکان چه باید کرد؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کودک و نوجوان آرامش روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سد‌های خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد.

به گزارش ایرنا، عباس صدریان‌فر بیان کرد: شاهد ۲ موج قوی بارشی در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد.

وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، افزود: بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و گفت: ورودی سد دز حدود ۲هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روز‌های قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم.

صدریان‌فر تصریح کرد: اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، افزود: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.

وی از مردم تقاضا کرد در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان پر شد

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

بارش بیش از ۱۷۵ میلیمتر باران طی روز‌های پنجشنبه و جمعه باعث آبگرفتگی معابر و وارد آمدن خسارت به زیرساخت‌های عمرانی و کشاورزی شهرستان دزفول شد.

دیگر خبرها

  • (ویدیو) مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹۳.۵ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • ببینید | مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • عملیات وعده صادق تاثیرات راهبردی در منطقه و جهان داشت
  • آیت‌الله محمدی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است
  • روایتی از تاثیرات حضور گشت ارشاد در خیابان‌ها